Nyheter

Hampus Näsström klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 9 FEBRUARI 2022

HAMPUS NÄSSTRÖM KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

27-årige försvararen/mittfältaren Hampus Näsström är klar för IFK Värnamo. Hampus har de senaste fem säsongerna varit en tongivande spelare i IF Sylvia. Under försäsongen har han tränat med IFK Norrköping.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Hampus är en härlig individ och en fin spelare. Han ger uttryck för en majestätisk aura genom sin storlek och han kombinerar den dessutom med en härlig bollskicklighet. Det är en klok spelare som kan användas i såväl backlinjen som på mittfältet. Jag ser fram emot att få se honom i den vita tröjan redan under kvällen.

Hampus Näsström:

Det känns väldigt bra att vara här, har hört mycket gott om föreningen. Ser fram emot att träffa alla i laget, tränarna och alla runt om föreningen.

Är supertaggad på att köra igång och bidra med det jag är bra på, så hoppas vi på ett fantastiskt år tillsammans!