Nyheter

Kim inför lördagens match mot GAIS

PUBLICERAD 25 FEBRUARI 2022

KIM INFÖR LÖRDAGENS MATCH MOT GAIS

Efter vinsten senast på fältet i Ängelholm har vi tinat upp och är redo för att ta emot GAIS här hemma på konstgräset. Ett GAIS som förra året ramlade ur Superettan men har som målsättning att snabbt studsa upp igen. Vi vill fortsätta med den energi vi har haft och hoppas kunna styra matchen på lördag med vårt press- och passningsspel.

Vi kommer att skifta lite i startuppställningen och jag tror att just möjligheten att rotera kommer vara en styrka i IFK Värnamo 2022. Vi har många spelare på en jämn nivå där dagsformen och träningsveckan ofta kommer bli avgörande för vilka som står på plan när domaren blåser igång matchen.

Vi ses på lördag med halsdukarna på. Ta hand om er!

/ Kim Hellberg