Nyheter

Kim inför dagens gruppspelsfinal mot Malmö FF i Svenska Cupen

PUBLICERAD 5 MARS 2022

KIM INFÖR DAGENS GRUPPSPELSFINAL MOT MALMÖ FF I SVENSKA CUPEN

Målet när gruppen lottades var att stå precis där vi står idag. Att få åka ner och spela en gruppfinal mot Malmö FF om vilket lag som ska ta sig vidare till kvartsfinal.

Med det målet avklarat tar vi oss an nästa och eftersom det är vinna eller försvinna i cupen åker vi ner med målsättningen att ta oss vidare. Vi är givetvis medvetna om att vi möter Sveriges bästa fotbollslag 2021. Men både spelare och ledare ser på detta med endast positiva känslor, som en underbar utmaning för oss som individer och grupp.

Vi går in i matchen utöver den målsättningen med förväntningar att kunna fortsätta med vårt höga försvarsspel så stor del av matchen som möjligt samtidigt som vi vill fortsätta vara skickliga med bollen.

Solen har lyst på oss under träningsveckan och förhoppningsvis är det ett bra tecken för vad som komma skall, vi är hursomhelst redo för att kliva ut på Malmö IP och ge hemmalaget en match över 90 minuter.

Ta hand om er, vi syns!

/Kim Hellberg

Foto: Jim Carlsson