Nyheter

Johnbosco Samuel Kalu klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 12 MARS 2022

JOHNBOSCO SAMUEL KALU KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

Vi välkomnar den nigerianska anfallaren och ytterforwarden Johnbosco Samuel Kalu till IFK Värnamo. Kalu är 24 år och kommer närmast från Räppe GoIF. Kontraktet är skrivet på 3 år.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Jag är fullständigt övertygad om att den här killen kommer blomma ut till något extraordinärt här i IFK Värnamo. Jag har sällan skådat en spelare med en sådan tempoväxling som Kalu besitter. Hans förmåga att tempoväxla med bollen nära intill fötterna i kombination med hans majestätiska styrka gör honom unik. Nu är det upp till oss att ge honom den tiden som han behöver för att acklimatisera sig och sen är jag övertygad om att vi kommer betrakta det här som en fullträff.

Johnbosco Samuel Kalu:

Jag känner mig extremt tacksam och motiverad över möjligheten att få ansluta till IFK Värnamo. Jag lovar samtliga i den här föreningen och dess supportrar att jag kommer ge allt för föreningen och för mitt lag. Jag är här för att vinna fotbollsmatcher tillsammans med mitt nya lag.