Nyheter

IFK Värnamo förlänger med Wenderson

PUBLICERAD 21 MARS 2022

IFK VÄRNAMO FÖRLÄNGER MED WENDERSON

IFK Värnamo förlänger med 22-årige Wenderson Oliveira do Nascimento. Wendersons moderklubb är ABC i Brasilien och han kom till IFK Värnamo inför säsongen 2021. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2024.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Vi är förstås väldigt nöjda med den här förlängningen. Wenderson är en bollskicklig mittfältare som har visat prov på att han besitter en enorm höjd i sitt spel. Vi tror stenhårt på att Wenderson kan fortsätta ta kliv med oss och att vi tillsammans kan nå nya höjder. Nu blickar vi mot tre nya år tillsammans och mot en historisk säsong.

Wenderson:

I am very happy to extend my contract with the club for another two seasons. First I want to thank God and the club for trusting my work. I promise to honor this shirt, Let's go together IFK Värnamo!