Nyheter

Moonga Simba klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 30 MARS 2022

MOONGA SIMBA KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

Moonga Simba ansluter till IFK Värnamo. Simba är en ytterforward som kan spela både till höger och vänster. Lånet av Simba sträcker sig över ett år och omfattar en köpoption.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Simba är en irrationell spelare. Det är en dribbler som besitter en x-faktor genom sin skicklighet och sin speed. Jag tror att Simba passar väl in i vårt sätt att spela fotboll. Att det dessutom rör sig om en härlig och fin person gör att jag känner mig trygg i att han kommer fungera superbra i vårt redan sammansvetsade gäng.

Moonga Simba:

Det ska bli jättekul att få representera Värnamo i år. Det känns jättespännande, den fotbollen som Värnamo står för känns som en perfect match för mig så jag ser fram emot att få spela med killarna!

Foto: Björn Erik Nesse