Nyheter

Vinnande duo skriver på för IFK Värnamos damlag

PUBLICERAD 6 APRIL 2022

VINNANDE DUO SKRIVER PÅ FÖR IFK VÄRNAMOS DAMLAG!

IFK Värnamos Damlag har säkrat dubbelvärvningen av NCAA (National Collegiate Athletics Association) US Championship vinnande duo Maegen Doyle och Marieke Kramer på säsongslånga kontrakt.

29-åriga centralanfallaren Maegen Doyle har spelat elitfotboll i England för Colchester United FC innan hon flyttade till University of Bridgeport i USA och ledde laget till att vinna NCAA-titeln 2019. Maegen fick nationellt erkännande när hon fick ta emot United Soccer Coaches All American Awards samt division 2 utmärkelsen National player of the year för 2019. Hon har senast utvecklat sina ledaregenskaper som assisterande huvudtränare på University Bridgeport.

Den 23-åriga holländska försvararen Marieke Kramer ansluter också till IFK från University Bridgeport och Connecticut Fusion FC. Även Marieke var med i NCAA:s mästerskapsvinnande lag på University Bridgeport innan hon flyttades upp i universitetets coachinggrupp.

Varmt välkomna Maegen och Marieke till IFK Värmamo!