Nyheter

Många volontärer på tårtkalas på Scandic

PUBLICERAD 7 APRIL 2022

MÅNGA VOLONTÄRER PÅ TÅRTKALAS PÅ SCANDIC

Ett hundratal nya och "gamla" volontärer dök upp på tårtkalaset på Scandic på torsdag kvällen. Det skulle egentligen ägt rum på Finnvedsvallen men då vädret inte var på vår sida fick vi istället lov att vara på Scandic, vilket vi är mycket tacksamma för!

Christian Ahlander berättade om den stora organisationen kring matchevenemangen. Fredrik Lingeskog höll i intervjuer med Oskar från herrlaget som glatt berättade om den allsvenska premiären och Julia från damlaget som pratade om damernas Englandsresa och nyförvärven till truppen, under tiden som vi andra åt smörgåstårta sponsrad av ICA Kvantum och marsipantårta sponsrad av Citygross. Jättegott, stort tack!

Sist men inte minst stod Kim Hellberg och Jonas Thern på intervjulistan och avslutades med en liten frågestund från volontärerna till de båda tränarna vilket blev ett muntert inslag.

Alla är laddade inför måndagen. Nu kör vi!