Nyheter

Willy inför hemmapremiären mot IF Eksjö söndag kl 15.00

PUBLICERAD 9 APRIL 2022

WILLY IINFÖR HEMMAPREMIÄREN MOT IF EKSJÖ SÖNDAG KL 15.00

SERIEPREMIÄR!

Ofta upplever man att försäsongen är lång, även så i år, fastän den är två månader kortare än förra året. Nu när det är dags för första matchen dyker frågorna upp. Är vi tillräckligt förberedda? Har vi hunnit med det vi ville osv. Svaren på dessa frågor får man först efter första matchen.

Men just nu är svaren, ja vi har förberett oss väl, vi har arbetat hårt varje träningspass. Med detta i åtanke tar vi oss an nykomlingen Eksjö på Ljussevekas konstgräs med tillförsikt. Vi vet att det alltid är tufft att möta en nykomling i seriepremiären. I det här fallet en nykomling som har stärkt upp sin trupp ordentligt. Så för vår del gäller det att ge hundra procent i nittio minuter och om vi gör det är vi mycket svårstoppade.

Att vi är i en tuff serie vet vi, men vi har ett ungt och spännande lag som vill mycket och det tror vi ska räcka långt. Alla spelare jobbar för varandra och sammanhållningen i laget är på topp. Vi ser fram mot en underhållande och välspelad match imorgon.

Kom till Ljusseveka och stötta laget på plats kl 15.00! //Willy