Nyheter

IFK Värnamo i regionen - Igår hos Alvesta GIF

PUBLICERAD 20 APRIL 2022

IFK VÄRNAMO I REGIONEN - IGÅR HOS ALVESTA GIF

IFK Värnamo strävar ständigt efter att bli bättre. Som ett led i det vill vi nu utvecklas tillsammans med klubbarna i vår närhet.

Igår kväll gick startskottet för vår nya satsning där vi tillsammans med föreningarna i trakten vill bygga upp fotbollen. Vår Akademi- och Sportchef Enes Ahmetovic var hos Alvesta GIF och genomförde ett energiskt och stämningsfullt träningspass tillsammans med ett ambitiöst gäng ungdomar.

IFK Värnamo vill med utgångspunkt i detta projekt öppna upp för ett samarbete med alla våra lokala klubbar i trakten. Tanken är att inspirera, kunskapsdela och utbilda varandra. Då menar vi förstås i båda riktningarna.

IFK Värnamo har påbörjat ett arbete där vi aktivt kontaktar våra grannföreningar för att utvecklas tillsammans och det arbetet fortsätter nu. Om ni känner att det är en resa som ni vill vara med om men att kontakten ännu inte nått fram, så ser vi gärna att ni mailar akademi@ifkvarnamo.se. Vi kommer med glädje ut och försöker göra regionens fotboll bättre tillsammans med er.