Nyheter

Kim inför Malmö FF

PUBLICERAD 20 APRIL 2022

KIM INFÖR MALMÖ FF

Hej Kamrater!

Tillbaka på Finnvedsvallen där vi trivs som allra bäst och tillsammans med er ser vi fram emot att göra torsdagskvällen till något alldeles extra. Svenska mästarna kommer på besök vilket blir en fantastiskt fin möjlighet att ta ytterligare steg i vår utveckling både som förening och fotbollslag. Trots att resultaten inte riktigt varit med oss känner vi att i stora delar av matcherna har laget presterat en modig, aggressiv och passningsorienterad fotboll som gör mig väldigt stolt över grabbarna. Senaste hemmamatchen var fantastisk och med er på läktarna känner vi oss riktigt starka på Finnvedsvallen.

I laget känns det att vi blir bättre för varje träning och match som går, vilket kommer vara en viktig faktor för att både på kort och lång sikt ta så många poäng som möjligt i Allsvenskan.

Vi ses på Finnvedsvallen.

Allt gott/ Kim Hellberg