Nyheter

Johan blir nästa talang att skriva kontrakt med IFK

PUBLICERAD 10 MAJ 2022

JOHAN BLIR NÄSTA TALANG ATT SKRIVA KONTRAKT MED IFK VÄRNAMO

18-årige Johan Kenneryd blir nästa talang att skriva kontrakt med vår förening. Kontraktet är skrivet på 3 år.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Det är förstås mycket glädjande att vi än en gång får fram en spelare från egna led som tar klivet upp i vår A-trupp. Johan är en lovande försvarsspelare som har sina starka sidor i sin bollskicklighet, fysik och snabbhet.

Kan han fortsätta ta kliv i sin utveckling, vilket vi alla är övertygade om att han kan, så blir det här riktigt bra. Det ska bli spännande att följa Johans resa och jag är helt övertygad om att han är redo att lägga ner jobbet och energin som krävs för att bli ännu bättre.

Johan Kenneryd:

Det känns fantastiskt att få denna möjligheten och detta förtroendet. Det är något jag strävat efter sedan jag började i IFK som 14-åring och nu är jag här. Jag har varit med lite emellanåt under försäsongen och det kändes bra. Detta blir en ny utmaning och jag är sjukt taggad på att köra igång!