Nyheter

Fotboll på riktigt - Dela din berättelse och se film med Marcus

PUBLICERAD 5 JULI 2022

FOTBOLL PÅ RIKTIGT - DELA DIN BERÄTTELSE OCH SE FILM MED MARCUS

Vad betyder kärleken till IFK Värnamo för dig och vilka är dina bästa minnen som supporter?

Dessa frågor vill vi gärna ha svar på – och göra en bok av. Just nu pågår insamlingen av berättelser från samtliga 32 klubbar i Allsvenskan och Superettan, och det skrivs mycket. Självklart vill vi att så många historier som möjligt kommer från IFK Värnamos supportrar.

Dela med dig av din berättelse här.

Du behöver inte vara någon författare för att bidra. Du kan skriva kort, eller långt. Du kan skriva känslofyllt, eller med humor. Om din berättelse väljs ut kommer du stå som medförfattare till världens första bok skriven av hundratals supportrar. Boken kommer i november, men vi tar gärna emot din berättelse redan nu.

Varför gör vi det här tillsammans med Svenska Elitfotboll?

Svensk elitfotboll är en folkrörelse som betyder något för miljontals människor. Det är vi stolta över och något vi ska fortsätt vårda och utveckla. Vi vill alltid få mer och större resurser. Men det får inte ske på bekostnad av det som är genuint och äkta. Det får inte ske på bekostnad av den passion, gemenskap och närhet som ni supportrar ska uppleva. Det får inte ske på bekostnad av att det är medlemmarna som äger klubbarna. Och det är här boken kommer in – din berättelse är viktig!

Se filmen där Marcus Antonsson delar sina tankar om Fotboll på riktigt här.