Nyheter

Philip tar tempen med Kim inför måndagens match mot Sundsvall

PUBLICERAD 10 JULI 2022

PHILIP TAR TEMPEN MED KIM INFÖR MÅNDAGENS MATCH MOT SUNDSVALL

Hej Kim! Hur är läget?

Mycket bra! Det är dumt att klaga.

Hemmamatch mot Sundsvall imorgon, vad är dina tankar om matchen?

Mina tankar är att det är en viktig match och det är skönt att få spela hemma på Finnvedsvallen igen. Vi möter en annan nykomling som ligger nära oss i tabellen så det blir lite speciellt.

Tung förlust senast borta mot Varberg, vad känner du att ni saknade för att få med er poäng där?

Vi tittar mycket på den matchen och någonstans får man ändå säga att vi behöver göra mål i första halvlek. Skapar man så mycket chanser och spelar så bra som vi gör utan att göra mål så blir det svårt i Allsvenskan att komma därifrån med en vinst om man då ligger under i halvtid. Så det var tungt men det är bara att jobba vidare!

IFK har gjort klart med två nyförvärv under den senaste veckan och idag blev det klart med Ajdin Zeljkovic från Örgryte IS, vad kan du berätta om honom?

En spelare som kommer från Lindome innan han gick till Örgryte. Han vann skytteligan förra året i Superettan och har fortsatt göra mycket mål för Örgryte även i år trots att laget har gått tyngre. Det är en målskytt och en spelare som är väldigt bra på att ta sig till målchanser. Jag tror han kan bidra och passar väldigt bra in i vårt sätt att spela.

Blir det ytterligare 3 poäng hemma på Finnvedsvallen imorgon då?

Det hoppas jag verkligen, det både hoppas och tror jag på och det är givetvis alltid vår målsättning hemma på Finnvedsvallen. Det spelar ingen roll vilket lag som kommer hit. Vi går in i matchen imorgon med stort självförtroende!