Nyheter

Skyttekungen Ajdin Zeljkovic är klar för IFK Värnamo!

PUBLICERAD 10 JULI 2022

SKYTTEKUNGEN AJDIN ZELJKOVIC ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO!

Den 24:årige skyttekungen Ajdin Zeljkovic är klar för IFK Värnamo! Ajdin gjorde 18 mål för Örgryte IS i Superettan förra året och i år har han redan mäktat med 8 mål på 12 matcher. Ajdin är en ytterforward som även kan användas som central anfallare. Kontraktet är skrivet till och med 2025.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Vi är oerhört nöjda över att kunna välkomna Ajdin Zeljkovic till IFK Värnamo. Ajdin kommer passa perfekt in i vårt spelsätt och han kommer bara göra vår starka grupp än starkare. Ajdins karaktär i kombination med hans spets i sista tredjedelen kommer göra oss mycket gott och jag ser fram emot att få se honom debutera.

Ajdin Zeljkovic:

Det känns otroligt skönt att allting är klart nu. Jag är glad och stolt över att ha skrivit på för Värnamo. Klubben har en filosofi och spelidé som tilltalar mig. Jag ser fram emot att ta på mig Värnamo-tröjan och köra igång!