Nyheter

Tilda Torstensson går till Växjö DFF

PUBLICERAD 21 JULI 2022

TILDA TORSTENSSON GÅR TILL VÄXJÖ DFF

17:åriga målvakten i IFK Värnamos damlag, Tilda Torstensson, har skrivit på ett treårskontrakt för Växjö DFF. Tilda är fostrad i IFK och har under senaste året även spelat i Sveriges F16- och F17-landslag.

Vi vill tacka Tilda för hennes tid i IFK samtidigt som vi önskar henne ett stort lycka till i framtiden!

Växjö DFF:

Vi är väldigt glada att Tilda valt Växjö DFF som nästa destination i hennes karriär. IFK Värnamo har gjort ett ypperligt arbete som ska bli spännande att fortsätta med tillsammans med A-truppens ledarstab och Tilda själv. Tilda är en ung och lovande målvakt som vi hoppas ska nå långt tillsammans med oss i Växjö DFF. Vi tackar samtidigt Värnamo för ett fint och fortsatt bra samarbete.