Nyheter

Jonathan Rasheed är klar för IFK Värnamo!

PUBLICERAD 26 JULI 2022

JONATHAN RASHEED ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO!

30-årige målvakten Jonathan Rasheed är klar för IFK Värnamo. Jonathan spelade i föreningen säsongen 2016 och gick 2017 till BK Häcken där han har spelat sedan dess. Kontraktet är skrivet till årsskiftet.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

I Jonathan får vi en duktig och rutinerad målvakt. Han har dessutom varit i föreningen tidigare vilket gör att vi känner oss trygga i att Jonathan kommer passa väl in i vår miljö. Det är en professionell karaktär vi får in och jag tror att han kommer göra vår starka grupp än starkare.

Jonathan Rasheed:

Det ska bli otroligt kul att komma tillbaka till Värnamo då jag hade en fantastisk tid sist. Mycket har hänt sedan dess och klubben har tagit enorma steg på och utanför planen och har något stort och spännande på gång som jag är glad att jag får vara del av.

Foto: Jim Carlsson