Nyheter

Bernardo Vilar kommer tillbaka till IFK Värnamo!

PUBLICERAD 27 JULI 2022

BERNARDO VILAR KOMMER TILLBKA TILL IFK VÄRNAMO!

Den 24-årige försvararen Bernardo Vilar är klar för IFK Värnamo. Den vänsterfotade mittbacken kom till föreningen inför säsongen 2020 och var med och vann Division 1. Bernardo spelade även för klubben i Superettan 2021 innan han lämnade för IFK Göteborg i augusti samma år.

Kontraktet är skrivet till och med 2025. Bernardo ansluter till träningarna på torsdag. Varmt välkommen tillbaka Bernardo!

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Vi är förstås väldigt nöjda över att ha lyckats ro den här övergången i hamn. Bernardo var en majestät i försvaret senast han var här och jag känner mig trygg i att han kommer bidra till laget på planen såväl som utanför den. Det är en mycket fin personlighet vi får in och en väldigt duktig försvarare som passar väl in i vårt sätt att spela fotboll på.

Bernardo Vilar:

I totally believe in the project, very good players and very good people around the club. I'm very happy to be back home!