Nyheter

Fotbollsskolan dag 3 - Curry, kanon och horder av kändisar!

PUBLICERAD 11 AUGUSTI 2022

FOTBOLLSSKOLAN DAG 3 - CURRY, KANON OCH HORDER AV KÄNDISAR!

Tredje dagen och den sommarlovshöga mängden träning börjar ta ut sin rätt. Hoppen in på plan på morgonen var utbytta mot aningens mer släpande steg. Men lite dansstopp, baklängesgång och hoppsasteg får fart på de flesta! (Helt ok att testa på vuxnas arbetsplatser också…) Barnens urskiljningsförmåga verkade också ha dämpats då matgänget, tränare, ledare, sjukvårdare, ja alla fick skriva autografer på flaskor, tröjor och bollar! Alla börjar nu bli kändisar! Eller så har de helt enkelt insett att högoddsarna kan finnas där man minst anar det…

Veckans mest uppskattade pippi serverades i form av en curry-gryta som togs om så många som upp till 5 gånger av en del! Bästa någonsin var betyget från många! Den gav dessutom energi nog att klättra i träd och ha vattenkrig. Vattensprutandet upphörde dock snabbt när de med störst slang rullade in på besök – Räddningstjänsten. De visade upp sina fordon och utrustning, men inte helt oväntat fick de snabbt ägna sig åt att skriva autografer.

På målvaktsträningen rullades bollkanonen in och kön ringlade sig både framför och bakom maskinen. För att ställa sig framför en krävs ju något alldeles extra, men blicken på de som laddade kanonen avslöjade också något lurigt. En fantastisk maskin, synd bara att den inte kunde skriva autografer…

Och så har vi sjukvårdar-Malin. Hon har INTE druckit sitt kaffe idag kan vi garantera! Fortfarande lätta åkommor, kanske lättare än vanligt, faktiskt. Men desto fler! Dagens journalrapport:

Diverse knäskador: 0 st (yes!)

Handledsskador: 5 st

Skoskav: 8 st (matgänget fick assistera med att åka och köpa mer Compeed…)

Tåskav: 2 st. (dubbelsidig? Oavsett en heeelt annan än…)

Allmänt ömma fötter: 4 st

Näsblod: 1 st

Behandling av nya och gamla myggbett: 11 st

Gruppbehandling av allmän trötthet: 1 st.

Imorgon kör vi sista dagen! Matcher står på schemat. Kan man också ana att vatten kommer droppa lokalt på Ljusseveka efter lunch? Våra A-lags damer kommer också på besök, så vi vässar pennorna.

//Alla vi på IFK