Nyheter

IFK Värnamo tecknar lärlingskontrakt med Kenan Bilalovic

PUBLICERAD 19 AUGUSTI 2022

IFK VÄRNAMO TECKNAR LÄRLINGSKONTRAKT MED KENAN BILALOVIC

17-årige Kenan Bilalovic blir nästa talang att skriva lärlingskontrakt med IFK Värnamo. Kontraktet är skrivet på tre år.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Kenan är en ung spelare som vi tror mycket på. Det är en skicklig mittfältare som alltid är benägen att hitta kreativa lösningar. Fortsätter han lägga ner samma energi och vilja de närmsta åren så kan det här bli riktigt bra. Det gläder mig att grabbar som Kenan fortsätter komma fram ur de egna leden och jag är helt övertygad om att han kan visa vägen för många utav våra lovande spelare i akademin.

Kenan Bilalovic:

Jag är oerhört tacksam för den här möjligheten och att klubben har förtroendet för mig, för detta är något man drömt om sedan man var liten. Detta känns kul samt spännande och jag hoppas att jag kan utvecklas ännu mer individuellt.