Nyheter

Säker vinst 5-1 mot serieledande BK Häcken

PUBLICERAD 11 SEPTEMBER 2022

SÄKER VINST 5-1 MOT SERIELEDANDE BK HÄCKEN

IFK´s damer tågar på mot toppen och tog en övertygande seger (den sjunde raka) på Finnvedsvallen mot serieledande BK Häcken med 5-1. För IFK´s mål stod Lizette Kennethsson (1-0), Florence Gamby (2-0), Sefika Muratovic (3-1), Florence Gamby (4-1) och Sefika Muratovic igen (5-1).

Detta innebär att IFK Värnamo går förbi Husqvarna i tabellen och ligger nu tvåa i division 1 Mellersta Götaland, tre poäng efter BK Häcken. Snyggt jobbat tjejer!

Nästa match spelar damerna borta mot IK Örby lördagen den 17:e september.

Gratismatch mot Husqvarna

Boka in nästa hemmamatch i almanackan den 25:e september kl 15.00. Då blir det ett toppmöte mot just Husqvarna där vi bjuder alla på gratis sitt- eller ståplats. Då hoppas vi på att slå damernas publikrekord så var snäll och sprid detta till alla du känner. Håll utkik efter mer information på webben och sociala medier.

Vi ses på Finnvedsvallen och heja IFK!