Nyheter

Årets fotbollsfest (igen) med fri entré när damerna möter Husqvarna FF idag!

PUBLICERAD 19 SEPTEMBER 2022

ÅRETS FOTBOLLSFEST (IGEN) MED FRI ENTRÉ NÄR DAMERNA MÖTER HUSQVARNA FF IDAG!

Nu är det damernas tur till gratismatch i det viktiga toppmötet mot Husqvarna FF idag kl 15.00. Det är riktigt spännande nu. Damerna ligger trea i tabellen en poäng efter Husqvarna och fem poäng till ledande BK Häcken.

Det kommer hända mycket under matchen. 100 st Allsvenska replica bollar ska delas ut till barn och ungdomar, Kajsa Ko är på plats och kör godisregn. Bepan & Co säljer halva potten, Michael grillar hamburgare och Lisa gräddar och säljer våfflor. Som pricken över i:et kommer den dagliga verksamheten Takkten och kör sin IFK-låt före matchen. Detta vill du inte missa!

Ta med alla du känner så hejar vi fram damerna till ännu en trepoängare! Portarna är öppna så det är bara att komma. (ingen biljett krävs)

Varmt välkomna till Finnvedsvallen på söndag och heja IFK!