Nyheter

Willy inför söndagens länsderby mot Husqvarna FF

PUBLICERAD 24 SEPTEMBER 2022

WILLY INFÖR SÖNDAGENS LÄNSDERBY MOT HUSQVARNA FF

På söndag är det alltså dags för höstens första länsderby och det är Huskvarna FF som står för motståndet. Det är två av seriens formstarkaste lag som drabbar samman på Finnvedsvallen, där Huskvarna ligger på andra och vi på tredje plats i tabellen.

Huskvarna är ett mycket duktigt lag som står för en snabb passningsorienterad fotboll, så det kommer att krävas en topprestation av oss för att få med oss samtliga tre poäng. En vinst skulle också betyda att vi tar ett ordentligt grepp om andraplatsen i serien.

Vi har en bra träningsvecka bakom oss och kommer ordentligt laddade till matchen. Vi har dragits med lite småförkylningar i laget men räknar med att kunna ställa upp med i stort sett ordinarie lag.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer och hejar fram oss till en trepoängare på söndag.

//Willy