Nyheter

IFK Värnamo tecknar lärlingskontrakt med Fred

PUBLICERAD 30 SEPTEMBER 2022

IFK VÄRNAMO TECKNAR LÄRLINGSKONTRAKT MED FRED BOZICEVIC

Den snabbe och skicklige ytterforwarden Fred Bozicevic blir nästa talang att skriva lärlingskontrakt med IFK Värnamo. Fred är 15 år. Kontraktet är skrivet på tre år.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Fred är en lovande spelare som alltid försöker utmana sig själv och som alltid ger sitt yttersta i allt han gör. Fortsätter han att ta kliv och utvecklas i den takten han gör nu så kan det här bli riktigt bra. Det är såklart väldigt roligt att vi fortsätter plocka fram unga spelare som Fred från vår Akademi.

Fred Bozicevic:

Jag är riktigt glad och tacksam och älskar att få denna fina möjligheten med min moderklubb att ta nya kliv i min utveckling. Jag kommer fortsätta att jobba hårt och tro på det jag gör med goda råd från mina tränare och personer i min fotbollsmiljö.