Nyheter

Victor Larsson förlänger kontraktet med IFK Värnamo

PUBLICERAD 11 OKTOBER 2022

VICTOR LARSSON FÖRLÄNGER KONTRAKTET MED IFK VÄRNAMO

Den 22-årige försvararen Victor Larsson förlänger kontraktet med IFK Värnamo på tre år. Victor kom till föreningen från Torns IF i december 2020 och har varit en startspelare i de flesta matcherna i Allsvenskan.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Victor har tagit stora kliv under sin tid i föreningen och han har tillsammans med resten av laget vuxit in i den allsvenska kostymen väl. Det är en otroligt spelintelligent och skicklig spelare som under året har fyllt många roller och gjort det med bravur.

Det är med stor glädje vi kan meddela att Victor förlänger och jag hoppas att vi tillsammans ska skapa många fler ögonblick att minnas. Likt det i Eskilstuna då han nickade upp oss i Allsvenskan.

Victor Larsson:

Resan för min del i IFK Värnamo gick snabbt från spel i Superettan till Allsvenskan. Detta året har vi bevisat att vi hör hemma i Allsvenskan och jag ser mycket fram emot att vara en del av detta laget även de kommande åren.

Med tanke på alla fantastiska lagkamrater och det förtroende jag har fått under året känns det som en självklarhet att fortsätta spela fotboll i Värnamo. Framåt IFK!