Nyheter

Marcus prispengar går till IFK´s Nattfotboll för ungdomar

PUBLICERAD 13 OKTOBER 2022

MARCUS PRISPENGAR GÅR TILL IFK´S NATTFOTBOLL FÖR UNGDOMAR

Varje månad ger elitfotbollens huvudsponsor Unibet 10 000 kronor till vinnarna för Månadens spelare och tränare i Allsvenskan och Superettan, att skänka till valfritt samhällsengagemang i sin klubb. Som ni redan vet blev ju Marcus Antonsson Månadens spelare i Allsvenskan i september och vinstpengarna kommer gå till utvecklandet av Nattfotbollen i Värnamo Kommun.

Nattfotboll riktar sig till ungdomar i åldern 13-18 år. Syftet med Nattfotbollen är att skapa samhörighet, bidra till ökad integration och hjälpa ungdomar med vuxna förebilder. I över ett år har det anordnats Nattfotboll i Värnamo och sedan några veckor tillbaka även i Rydaholm. Nu kommer vi att kunna starta upp på fler orter i kommunen.