Nyheter

Philip tar tempen på Kim inför dagens match mot Degerfors IF

PUBLICERAD 28 OKTOBER 2022

PHILIP TAR TEMPEN PÅ KIM INFÖR DAGENS MATCH MOT DEGERFORS IF

Tjena Kim!

Hej Philip!

Nybliven pappa och allsvensk fotbollstränare även 2023. Livet leker eller vad säger man?

Jajamän! Livet är helt fantastiskt.

Det har varit en spännande tid och jag har många människor i min närhet som jag är väldigt stolt över.

Många personer i fotbollslaget och i föreningen har gjort ett fantastiskt jobb under säsongen men också min fantastiska fru och min nyfödde grabb. Det har varit en fin tid.

Matchen mot IFK Norrköping i måndags slutade 1–1 och vi är nu klara för Allsvenskan 2023. Hur upplevde du matchen i måndags?

Jag upplevde det som en match där vi dominerade matchbilden precis som vi vill ha den. Sen är det klart att vi vill skapa fler målchanser utifrån det bollövertag och det spel vi har. Men jag är väldigt stolt över hur vi spelar fotboll!

På lördag spelar ni årets sista bortamatch mot Degerfors IF. Kollar man på formtabellen är detta lite av ett toppmöte. Hur går dina tankar inför matchen?

Lite som vi tidigare pratat om, vi ser detta som en stor chans att göra något riktigt bra under de två sista matcherna och som du nämner så har vi en hösttabell där vi just nu ligger fyra, endast en poäng efter Kalmar FF som ligger tvåa. Givetvis vill vi placera oss så bra som möjligt i hösttabellen och det är något som ger oss energi och betydelse.

Tack Kim, lycka till mot Degerfors!

Tack, vi ska ge allt!

Degerfors IF - IFK Värnamo, Stora Valla Arena, lördag 29 oktober 15:00

ps. Glöm inte rösta på IFK Värnamo i Hemmaklubben. Du ser i gårdagens inlägg hur man går tillväga. Tack för ditt stöd!