Nyheter

David Selini förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 3 NOVEMBER 2022

DAVID SELINI FÖRLÄNGER MED IFK VÄRNAMO

Vår karismatiske och skicklige assisterande tränare David Selini förlänger nu sitt avtal med IFK Värnamo på ett år. David anslöt till oss från Sylvia och har under den här säsongen varit en väldigt viktig pusselbit i såväl vår ledarstab som i vårt dagliga arbete på fotbollsplanen.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

David är en oerhört kompetent fotbollstränare och en yrkesperson som alltid garanterar "maximal effort". Han är uppskattad bland såväl ledare som spelare och det är förstås väldigt roligt att vi tillsammans med honom kan fortsätta föra IFK Värnamo framåt.

David Selini:

Jag är väldigt nöjd med att förlänga min tid i Värnamo. Från dag ett har jag trivts väldigt bra i föreningen och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med spelare och övriga ledarstaben.

Foto: Lennart Frändén