Nyheter

Viktor Bergh är klar för IFK Värnamo!

PUBLICERAD 10 NOVEMBER 2022

VIKTOR BERGH ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO!

Den 23-e årige vänsterbacken Viktor Bergh är klar för IFK Värnamo. Viktor kommer från Norrby IF och har tidigare spelat för Levanger i Norge och IK Brage i Sverige. Kontraktet är skrivet på 3 år.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Viktor är en spelare vi har följt under en längre tid och det känns oerhört bra att han nu landar i IFK Värnamo. Det är en fartfylld, klok och skicklig spelare som kommer passa väl in i vårt sätt att spela fotboll på. Jag känner mig också väldigt trygg i att han kommer passa fint in i vår grupp där samtliga kommer till jobbet för att bli bättre varje dag.

Viktor Bergh:

När jag hörde att IFK Värnamo var intresserade blev jag väldigt glad. Jag gillar deras sätt att spela och tänka fotboll. Jag tror att det kan passa mig väldigt bra och jag ser fram emot att ta på mig IFK Värnamo tröjan!