Nyheter

Patrik Cedefors blir ny sportchef för damsektionen (till höger i bilden)

PUBLICERAD 14 NOVEMBER 2022

PATRIK (PUTTE) CEDEFORS BLIR NY SPORTCHEF FÖR DAMSEKTIONEN (TILL HÖGER I BILDEN)

Patrik Cedefors som har en lång historik i IFK Värnamo blir ny sportchef för damsektionen. 2005 började Patrik träna flickor födda 00. Efter nio år som tränare i det laget tog han hand om F17-laget i ett år och därefter division 3 laget i ett år. De senaste sju åren har Patrik varit assisterande tränare i Dam A.

Christian Ahlander, Klubbchef:

Vi är mycket nöjda med att Patrik, som har en lång erfarenhet av damfotboll, fortsätter i föreningen och tar ansvaret för att utveckla och driva vår damverksamhet vidare. Det kommer att bli en mycket intressant och spännande säsong med många härliga matcher mot bra motstånd. Vi tror att Patrik tillsammans med våra nya tränare kommer att kunna skapa en utvecklande miljö för våra tjejer och våra lag.