Nyheter

Dusan Babic ansluter till IFK Värnamo som ny målvaktstränare

PUBLICERAD 18 NOVEMBER 2022

DUSAN BABIC ANSLUTER TILL IFK VÄRNAMO SOM NY MÅLVAKTSTRÄNARE

32-årige Dusan Babic från Gislaved blir ny målvaktstränare i IFK Värnamo. De senaste åren har Dusan varit målvaktstränare i IFK Göteborgs akademi, därefter tre år som målvaktstränare och assisterande tränare i Tvååker division 1. Han kommer senast från Lindome division 1 där han varit målvaktstränare de senaste tre åren.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Dusan är en rekrytering som vi är väldigt nöjda med. Det rör sig om en tränare som har ett enormt driv och som brinner för att utveckla målvakterna utifrån förväntningarna på en målvakt i den moderna fotbollen. Det är en kille från bygden som kommer ge sin maximala "effort" varje dag i syfte att utveckla såväl herrlaget, som den övre akademins målvakter.

Dusan Babic:

Jag har sprungit runt på dessa planer som yngre, men valde ganska tidigt att satsa på tränaryrket. Flyttlasset gick till Göteborg där jag har fått möjligheten att lära mig en hel del under sju års tid. Samtidigt har jag följt IFK Värnamos mäktiga resa med glädje. Jag ser fram emot att bidra med min kunskap och hjälpa IFK Värnamo framåt på vår numera gemensamma resa.