Nyheter

Anes Mravac ansluter till IFK Värnamo som assisterande tränare

PUBLICERAD 19 NOVEMBER 2022

ANES MRAVAC ANLUTER TILL IFK VÄRNAMO SOM ASSISTERANDE TRÄNARE

Den 33-årige före detta fotbollsspelaren Anes Mravac kommer ingå i IFK Värnamos ledarstab som assisterande tränare och som ansvarig för lagets fysiska status. Anes kommer senast från en sjuårsperiod i IFK Norrköping, det senaste året som assisterande tränare och som huvudansvarig under en tid. Kontraktet är skrivet på 2 år.

Enes Ahmetovic, Sportchef

Anes kommer in och kryddar verksamheten ytterligare med kompetens. Det är en fotbollstränare som rimmar väl med klubbens identitet och det är dessutom en tränare som har en väldigt djup kunskap inom området fotbollsfys.

Vi är såklart väldigt nöjda med att få hit Anes och jag är helt övertygad om att han kommer passa väl in i IFK Värnamo både som person och som tränare.

Anes Mravac

Jag är väldigt glad över att från och med 2023 tillhöra IFK Värnamo! Under året har det varit imponerande att se den fotbollen Värnamo spelade i Allsvenskan. Inspirerande att få vara en del av ledarteamet och övrig personal i klubben, där vi tillsammans ska fortsätta arbeta hårt för att utvecklas och ta ytterligare steg framåt.