Nyheter

IFK Värnamo förstärker organisationen - Christian Ahlander överlämnar klubbchefsrollen till Lisa Lidén

PUBLICERAD 23 NOVEMBER 2022

IFK VÄRNAMO FÖRSTÄRKER ORGANISATIONEN - CHRISTIAN AHLANDER ÖVERLÄMNAR KLUBBCHEFSROLLEN TILL LISA LIDÉN

Från och med 1 januari lämnar Christian Ahlander över klubbchefsrollen i IFK Värnamo till Lisa Lidén. Christian kommer att fortsätta jobba i en bred roll som ekonomichef i föreningen.

Klubben växer och förutom det fortsatta Allsvenska avancemanget vill vi också kunna vara en drivande kraft i lokalsamhället, i vår akademi och en aktör för barn och ungas hälsa.

Lisa kommer närmast från en tjänst som destinationschef i Värnamo kommun, men har tidigare arbetat som rektor på Finnvedens gymnasium med ansvar för fotbollsutbildningen, samt som kontorschef på Länsförsäkringar Jönköping. Hon har också varit ledamot i IFK Värnamos styrelse sedan 2019. Kanske känner du igen henne som publikvärd på hemmamatcherna.

Christian Ahlander:

Vi fortsätter att utvecklas i klubben och med Lisa får vi in kompetens som vi inte har men som vi behöver för fortsatt utveckling.

Lisa Lidén:

Jag ser fram emot att med klubbens familjära känsla och stora hjärta för barn, unga och elit, leda klubben framåt. Det är en ära att få anta denna utmaning och jag gör det med stor ödmjukhet inför all den kunskap och erfarenhet som finns i föreningen.