Nyheter

Emin Grozdanic är klar för IFK Värnamo!

PUBLICERAD 26 NOVEMBER 2022

EMIN GROZDANIC ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO!

Den vänsterfotade mittbacken Emin Grozdanic är klar för IFK Värnamo. Emin är 23 år och har trots sin ringa ålder fyra säsonger i Superettan bakom sig. Han har varit en fanbärare i GAIS och har även burit kaptensbindeln. Kontraktet är skrivet på tre år. Emin ansluter till truppen i januari.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Emin är en försvarsspelare som kommer passa väldigt väl in i vårt sätt att spela fotboll på. Utöver hans fysiska och defensiva egenskaper så är han väldigt skicklig med boll vilket kommer kunna bidra en hel del till vårt spel. Vi är förstås väldigt nöjda över att välkomna Emin till IFK Värnamo.

I och med övergången av Emin så är vi nu kompletta i försvarsleden och vi kan fortsätta att spetsa en redan stark trupp med fler vassa tillskott längre upp i banan.

Emin Grozdanic:

Äntligen är det klart. Känns jättekul att få spela med Värnamo de kommande säsongerna. Man har längtat till att få spela i Allsvenskan och att få göra det med Värnamo känns jättebra. Längtar till att träffa laget och att starta igång säsongen. Och till er supportrar, vi ses på Finnvedsvallen!