Nyheter

Philip Andersson ansluter till IFK Värnamo

PUBLICERAD 12 DECEMBER 2022

PHILIP ANDERSSON ANSLUTER TILL IFK VÄRNAMO

Philip Andersson kommer efter årskiftet att ingå i IFK Värnamos ledarstab. Philip kliver in i staben som ny Fysio där hans huvudsakliga ansvar blir att tillsammans med övriga ledarstaben säkerställa att spelarna håller sig skadefria och i gott fysiskt slag. Han kommer närmast från Umeå IK där han under de två senaste säsongerna ingått i deras Damallsvenska tränarstab.

Enes Ahmetovic, sportchef:

Philip kommer komma in och spetsa en redan kompetent ledarstab. I Philip får vi in en kille med en god kunskap, en bra portion engagemang och som framför allt brinner för att ge spelarna bästa tänkbara förutsättningar till att hålla sig på banan. Detta är ett superviktigt område inom en elitfotbollsförening och jag är helt säker på att Philip kommer axla ansvaret och göra det med bravur.

Philip Andersson:

Jag ser oerhört mycket fram emot den här utmaningen i IFK Värnamo. Jag har de senaste åren jobbat med elitfotboll på damsidan och det ska bli väldigt kul att nu få jobba med herrfotbollen. Jag har haft många bra samtal med Enes och har fått en väldigt bra bild av IFK Värnamo som förening och det känns som en klubb som verkligen är på väg framåt. Jag hoppas kunna bidra med mycket kunskap och engagemang så att spelarna ska få så bra möjligheter som möjligt att prestera på fotbollsplanen.