Nyheter

Tränarstaberna klara för P17 och P16 - Tobias Englund återvänder som tränare

PUBLICERAD 8 JANUARI 2023

TRÄNARSTABERNA KLARA FÖR P17 OCH P16

IFK Värnamos akademi växer och utvecklas. Att få fram spelare ur egna led är av högsta prioritet för oss därav är ledarskapet en väldigt viktig fråga i vår akademi. Vi har sedan tidigare presenterat vår U19-stab. Här kommer nyheterna som berör vårt P17 och P16.

TRÄNARSTABEN FÖR P17

Nicola Bozicevic som har rattat skeppet med bravur under de senaste säsongerna fortsätter även i år. Nicola är en skicklig och uppskattad tränare i föreningen. Att ”Nico” fortsätter är både glädjande och viktigt av flera anledningar, inte minst för kontinuiteten i verksamheten.

Nicola.jpeg

Det som är nytt inför 2023 är att Nico tillsammans med Abdulkader Awama kommer leda vårt duktiga U17-lag ute på grönytan. Abdulkader Awama går därmed över helt till rollen som tränare då han kommer vara verksam inom såväl vårt U17 som vid fotbollsverksamheten på FIGY. Dessutom kommer ”Kader” även att agera hjälptränare till vårt herrlag vid två tillfällen per vecka. Kader är uppskattad bland såväl ledare som spelare i klubben. Erfarenheterna som han har inhämtat från vårt representationslag kommer komma till god nytta i vår U17-miljö.

Kader.jpg

Ny i tränarstaben för vårt U17 är även Haris Isakovic. Haris kommer inta rollen som assisterande tränare. Den Hillerstorpsbördige tränaren kommer närmast från ett tränaruppdrag i Gnosjös damlag. Nu kliver han alltså in i akademiverksamheten som han en gång i tiden själv tillhörde. Vi säger varmt välkommen Haris!

Haris_low.jpg

TRÄNARSTABEN FÖR P16

Tobias Englund som har en lång karriär bakom sig som elitfotbollsspelare kommer nu tillbaka till IFK Värnamo. Han kliver in i rollen som huvudtränare för vårt P16 och han kommer även vara en av instruktörerna för fotbollsverksamheten på FIGY. Vi i IFK Värnamo är förstås mycket glada över att få tillbaka ”Tobbe” till föreningen och det ska bli mycket spännande att få följa hans nya karriärssatsning.

Tobbe_beskuren_low.jpg

John Ekehage kliver även han in i föreningen och det gör han vid sidan av Tobias där han intar rollen som assisterande tränare. John har en lång erfarenhet av tränarskapet och han har även tidigare varit ledare inom föreningen. Han ansluter till oss efter ett uppdrag i Smålandsstenars damlag. Vi säger varmt välkommen John!

John_beskuren.jpg