Nyheter

Jonathan Rasheed förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 9 JANUARI 2023

JONATHAN RASHEED FÖRLÄNGER MED IFK VÄRNAMO

31-årige målvakten Jonathan Rasheed förlänger med IFK Värnamo. Jonathan kom till föreningen från BK Häcken i somras men han har spelat för IFK Värnamo tidigare, säsongen 2016. Kontraktet är skrivet på två år.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

Jonathan har visat att han är en målvakt som är av stort värde för oss. Då menar jag inte bara i de matcher han har stått för oss i Allsvenskan, utan jag tänker även på personligheten och karaktären i omklädningsrummet. Det är en uppskattad kille inom vår förening oh vi är glada över att ro den här förlängningen i hamn.

Jonathan Rasheed:

Kul att fortsätta spela för IFK! Som jag sa när jag skrev på i somras, det känns som att IFK har något bra på gång och det tycker jag vi visade i höstas. Så med hårt jobb hoppas jag att 2023 kommer bli ett ännu bättre år!