Nyheter

Mimmi Strömgren är klar för IFK Värnamo

PUBLICERAD 15 JANUARI 2023

MIMMI STRÖMGREN ÄR KLAR FÖR IFK VÄRNAMO

Den 24-åriga anfallaren Mimmi Strömgren är klar för IFK Värnamo. Mimmi har Urshults IF som moderklubb. Därefter gick hon genom Tingsryd United FC till Växjö DFF´s akademilag. Två år senare flyttades hon upp till A-laget och spelade nio matcher under första säsongen. 2020 spelade Mimmi 21 matcher med A-laget och säsongen 2021 blev det 22 matcher. Efter ett tufft år åker Växjö DFF ur OBOS Damallsvenskan och det blir 26 matcher för Mimmi i Elitettan som resulterade i 12 mål, när Växjö DFF går igenom Elitettan obesegrade.

Patrik Cedefors, Sportchef:

En fantastisk värvning, Mimmi kommer in med ett härligt självförtroende. En snabb och målfarlig spelare som kommer göra vårt anfallsspel bättre. En värvningsbomb som Enes skulle sagt.

Mimmi Strömgren:

Jag är väldigt glad att få vara med på denna resan med IFK Värnamo och vad de vill göra med sin damverksamhet. Jag har stora förhoppningar och förväntningar, både på mig själv och ledarna runt omkring. Jag har fått ett väldigt bra intryck av föreningen, tränare och organisationen. Säsongen 2023 har precis börjat, nu kör vi!

Varmt välkommen Mimmi till IFK Värnamo!

Missa inte presentationsfilm och intervju med Mimmi i våra sociala medier.