Nyheter

William Kenndal förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 4 FEBRUARI 2023

WILLIAM KENNDAL FÖRLÄNGER MED IFK VÄRNAMO

Den 26-åriga spelmotorn William Kenndal återansluter till vårt representationslag. William värvades hit från Lindome inför säsongen 2021 och han har sedan dess hunnit med 60 framträdande i tävlingssammanhang i den vita tröjan. Hans kontrakt med IFK Värnamo löpte ut efter den gångna säsongen men nu står det klart att han förlänger och att en överenskommelse är nådd och signerad. Avtalet med den spelskicklige mittfältaren sträcker sig över säsongen 2024.

Enes Ahmetovic, Sportchef:

William har under sina två år i föreningen visat att han är en otroligt skicklig spelare och han har under sin period i klubben blivit en väldigt uppskattad person. Att nu få fortsätta vårt arbete tillsammans och driva den här föreningen framåt är något både vi och William är starkt motiverade till. Hans personlighet, spelskicklighet och intelligens är något som kommer bidra till IFK Värnamo såväl på planen som utanför den. Nu ser jag fram emot att få se honom på banan igen.

William Kenndal:

Efter en stunds funderade känns det helt rätt att fortsätta spela för Värnamo. Känslan är att både jag och laget har mer att ge. Det gör mig motiverad och peppad över att det nya kontraktet är påskrivet. Jag ser fram emot att kliva ut på Finnvedsvallen för att fortsätta utveckla och spela det spel som vi spelade ifjol.

Under 2022 blev det hela 29 framträdande i Allsvenskan och nu blickar vi mot att få följa William på Finnvedsvallen även under kommande säsong. Han ansluter till gruppen redan under måndagen då ett dubbelpass står på schemat för våra herrar.

Foto: Hedin-Väisänen