Nyheter

Vi söker Servicevärd/SLO till IFK Värnamo

PUBLICERAD 27 FEBRUARI 2023

VILL DU VARA EN AV VÄRNAMOS VIKTIGASTE SPELARE?

Vi söker Servicevärd/SLO till IFK Värnamo.

Vad gör en servicevärd?

Som servicevärd är du vårt ansikte utåt och hjälper supportrar på plats vid matcherna. Det kan handla om att hjälpa till att hitta sina platser, visa var kiosker och annat finns eller svara på andra frågor om evenemanget. Kort sagt, finnas till för att våra evenemang ska vara så välkomnande som möjligt!

Vi väljer att kombinera rollen som servicevärd med rollen som SLO för att vid behov kunna stötta upp den SLO vi redan har. Du kommer alltså att få utbildning som SLO också, utöver servicevärd.

Vad är en SLO och vad gör den?

En supporter Liaison officer (SLO) är länken mellan klubben och dess supportrar. Du representerar IFK Värnamo och hjälper till med att stötta och bidra till att långsiktigt stärka en positiv supporterkultur. Den största delen av arbetet genomförs i anslutning till IFK Värnamos Allsvenska matcher, både på hemma- och bortaplan.

Omfattning: Vi vill att du kan ställa upp på så många som möjligt av IFK Värnamos matcher i Allsvenskan, både på hemma- och bortaplan. Totalt 30 matcher med avspark den 2 april. Uppdraget arvoderas per tillfälle.

Skicka en ansökan med en kort beskrivning av dig själv, varför du är vår självklara servicevärd/SLO tillsammans med ett CV till lisa@ifkvarnamo.se. Har du fler frågor är du välkommen att ringa.