Nyheter

Mona Chahrour tillbaka i IFK Värnamo

PUBLICERAD 5 MARS 2023

MONA CHAHROUR TILLBAKA I IFK VÄRNAMO

23-åriga anfallaren Mona Chahrour är tillbaka i IFK Värnamo. Mona stod för 22 mål säsongen 2018 i IFK och värvades därefter till Lidköping för spel i Elitettan. Hon har även spelat i Jitex och kommer senast från Göteborgs DFF. Mona har Reftele GoIF som moderklubb. Kontraktet är skrivet på ett år.

Patrik Cedefors, Sportchef:

Härligt att få tillbaka Mona till oss, en hemvändare av klass. Hon har haft lite problem med skador men skadefri så vet vi att hon håller en mycket hög nivå.

Mona Chahrour:

Väldigt kul att vara tillbaka. Jag kände redan efter första träningen med laget att det är en miljö som passar mig. Jag ser fram emot en säsong med många utmaningar och jag hoppas kunna bidra med vad jag kan till laget. Jag har stora förväntningar på både laget och mig själv och jag är övertygad om att vi kommer göra en bra säsong 2023.

Välkommen tillbaka Mona!

Se presentation och kort intervju med Mona som läggs ut på sociala medier under dagen.