Nyheter

Välkommen Elin Lindström till IFK Värnamo!

PUBLICERAD 6 MARS 2023

VÄLKOMMEN ELIN LINDSTRÖM TILL IFK VÄRNAMO!

29-åriga Elin Lindström från Åland är klar för IFK Värnamo. Elin är en kreativ och kvick spelare som kan spela på alla offensiva positioner. Elin har bland annat spelat för Åland United som spelar i finska högsta ligan och varit med och vunnit ett guld och ett brons. Hon har även spelat i ÖSK säsongen 2020. Kontraktet är skrivet på 1 år.

Patrik Cedefors, Sportchef:

Ett väldigt spännande nyförvärv som flyttar hit från Åland, en spelare som spelat på hög nivå och vi räknar med att hon kommer höja nivån ytterligare på vår trupp.

Elin Lindström:

Det som fick mig att välja IFK Värnamo är deras satsning på damerna. Man har bra förutsättningar för att lyckas som lag men också individuellt. Jag fick en väldigt bra magkänsla av IFK Värnamo. Det känns som en väldigt familjär klubb som ser till att spelare ska ha det så bra som möjligt vilket jag värdesätter väldigt högt där jag är just nu i livet. Jag ser framemot att ansluta till laget denna vecka och skall göra allt jag kan för att hjälpa till att ta oss upp i Elitettan. Jag har saknat att spela fotboll i Sverige!