Nyheter

Florence Gamby förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 8 MARS 2023

FLORENCE GAMBY FÖRLÄNGER MED IFK VÄRNAMO

Irländska mittfältaren Florence Gamby kom till IFK Värnamo i mitten på 2022 och var starkt bidragande till damernas fina resultat den föregående säsongen. 30-åringen har tidigare representerat toppklubbar i USA och Storbritannien och har även spelat för det irländska landslaget. Kontraktet är skrivet på ett år.

Patrik Cedefors, Sportchef:

Efter utdragna förhandlingar, så har vi lyckats lösa ett avtal med Flo. Med tanke på att det var en av förra säsongens bästa spelare är vi mycket nöjda med att knyta upp henne för ytterligare ett år.

Florence Gamby:

I am looking forward to another season here at IFK Värnamo. We ended the season strong last year and we want to continue that momentum into this season. I am excited to be part of this team and striving to be a top team this season.

Welcome back to Värnamo Flo!