Nyheter

Nyhetsbrev från IFK - signerat klubbchef Lisa Lidén

PUBLICERAD 31 MARS 2023

NYHETSBREV 1:2023 - SIGNERAT KLUBBCHEF LISA LIDÉN

Vilken säsong vi har framför oss! Även om våren inte riktigt vill släppa fram grässtråna ur marken så är det avspark för herrarna på Gamla Ullevi på söndag och för damerna i Ljungskile på påskafton.

Att ha sin arbetsplats på IFK-gården är just nu härligt när alla fina nyförvärv kommer in genom dörren. Det är så roligt att få hälsa Gustav, Mimmi, Saga, Marco, Elin, Lisa, Albion och Annie välkomna till Värnamo. Lite extra gott är det ju också att hemvändarna Simon, Mona och Ellen nu klivit in på gården igen. Har man en gång fått Värnamosand i skorna…

DET BLEV MYCKET SNACK PÅ SÄSONGSPREMIÄREN AV FOTBOLLSSNACK

Årets första Fotbollssnack genomfördes i tisdags på Gummifabriken inför stor publik där lagkaptener, nyförvärv, huvudtränare för herr- och damlaget grillades med frågor om den kommande säsongen av kulturchef Lars Alkner. Simon Thern dök upp som gubben i lådan och blev mottagen av stora välkomstapplåder och bjöd på en underhållande intervju. Håll utkik i våra kanaler efter nästa Fotbollssnack som planeras i maj.

IFK SATSAR NYTT

Vi har några nya satsningar som vi ser otroligt mycket fram emot och som kommer utveckla oss som förening. E-sporten ska få ta större plats och inom kort kommer fasta träningar att ske på IFK-gården med Isak Pettersson som ledare. Vi kommer också som första elitklubb i Sverige att finnas med på Dreamhack i Jönköping i juni dit många e -sportare från hela världen vallfärdar. Vi tycker det är viktigt att även denna del av vår idrott får en tydligare föreningstillhörighet och härligt att fler får känna sig delaktiga i klubben.

Föräldramotion startar vi upp i maj månad. Vid ett tillfälle i veckan kommer föräldrar till barn i IFK att kunna ta en promenad eller lätt joggingtur med mig eller någon annan av oss anställda i klubben. Syftet är att uppmuntra till rörelse och gott samtal tillsammans. Dessutom att vi alla är förebilder för god hälsa för våra och andras barn.

FOTBOLLSSKOLA DELAS UPP PÅ TVÅ VECKOR

Fotbollsskolan slog alla rekord i deltagarantal 2022 och för att kunna ge ännu bättre kvalitet för deltagarna i år kör vi under två veckor istället för en. Mer information om detta är hos er inom kort. Fotbollsskolan är för mig årets bästa vecka när hjärtat får svämma över av lycka av att få ta del av små och stora framsteg. Idrottsglädje när det är som bäst.

Jag måste också få passa på att tacka er alla för det fina bemötande jag har fått som ny klubbchef. Med min ganska begränsade erfarenhet av fotboll är jag överväldigad över alla hejarop och stöttningar jag har fått från kollegor, spelare i alla åldrar, volontärer, ledare och föräldrar. Att vilja andras väl är bland det finaste jag vet och det har jag fått se mycket av sedan starten. Hjärtligt, hjärtligt tack!

Nu kör vi tillsammans!

Hälsningar Lisa Lidén

VN_IFK-Värnamo.jpg Till VN´s artiklar om IFK Värnamo, klicka här