Nyheter

Kim Focic inför hemmapremiären imorgon mot IFK Örby

PUBLICERAD 14 APRIL 2023

KIM FOCIC INFÖR HEMMAPREMIÄREN MOT IFK ÖRBY

"På lördag tar vi emot IFK Örby hemma på Ljusseveka. Ett Örby som i fjol slutade på en fjärdeplats i samma serie där vi själva knep en andraplats. Örby har inför denna säsongen plockat in spelare från både serierkonkurrenter samt Bergdalen som drog sig ur Elitettan och i premiären under påskhelgen mot Lödöse spelade man 1-1.

I vårt eget lag så är känslan god efter en stabil 4-1 seger på bortaplan mot Ljungskile och det ska bli roligt att inleda seriern även hemma inför våra supportrar.

Statusen på truppen är god, alla spelare är tillgängliga förutom Linnéa och Flo som är borta med underkroppsskador men är förhoppningsvis tillbaka snart igen. Sedan tidigare finns även Julia på skadelistan efter sin operation.

Förutsättningarna ser bra ut och det blåser positiva vindar kring laget så nu hoppas jag att alla tar sig till Ljusseveka och stöttar oss i hemmapremiären.

//Kim

Matchstart 14.00, Ljusseveka Konstgräs. Varmt välkommen!