Nyheter

Matchflytt AIK till måndag på Borås Arena - Zinkteknik erbjuder gratis buss

PUBLICERAD 20 APRIL 2023

MATCHFLYTT AIK TILL MÅNDAG PÅ BORÅS ARENA - ZINKTEKNIK ERBJUDER GRATIS BUSS

Efter torsdagens besiktning av planen på Finnvedsvallen har Svenska Fotbollsförbundet fattat beslutet att söndagens stormatch mot AIK måste flyttas. Flytten beror på att Tävlingskommittén har bedömt att planens skick innebär en skaderisk för spelarna. Matchen blir istället på måndag på Borås Arena kl 19. Inköpt biljett och årskort gäller.

Det är oerhört tråkigt att behöva meddela detta då vi längtat efter att kunna spela hemma på Finnvedsvallen men vi hoppas att ni även den här gången följer med och stöttar oss på Borås Arena. Vår partner Zinkteknik står för gratis buss. Bussarna går från Enehagsskolans parkering kl 17.00. OBS! Anmälan krävs till Petra på petra@svenssontrafik.se senast söndag.

Varmt välkomna!