Nyheter

Filmen om KRAM

PUBLICERAD 30 JUNI 2023

Filmen om KRAM

En verksamhet behöver alltid prata och jobba med värdegrund. Arbetet med att få, i vårt fall, 1000 människor att arbeta åt samma håll hela tiden pågår alltid. Vårt värdegrundsdokument har vi sammanfattat till ordet KRAM för att det ska bli enkelt för våra ledare och medlemmar att jobba effektivt och enkelt med innehållet, både på plan och vid sidan av. Fler sätt som värdegrunden blir synlig på är till exempel att på alla nya ledartröjor i klubben finns KRAM tryckt på ärmen för att ledaren ska ha det nära både sig själva och spelarna.

På samtliga kaptensbindlar finns KRAM inom kort för att resten av fotbollssverige ska veta vad vi står för. Du som supporter kommer under kommande vecka att kunna införskaffa dig vår nya supportertröja där KRAM också finns på armen. För att visualisera värdegrunden har vi också tagit fram en film.

Filmen skapad av JOCR MEDIA

Se filmen här