Nyheter

Pressmeddelande: Nu bygger vi för 2024!

PUBLICERAD 30 JUNI 2023

Nu bygger vi för 2024!

Damerna tar ett sommaruppehåll innan andra halvan av division 1 ska köras igång. Malmö FF har kopplat ett fast grepp runt första platsen och därmed uppflyttningsposition. För vår del innebär det att vi fortsätter att bygga ett starkt lag inför 2024 för att ta en topplacering i serien nästa år. Med bakgrund av detta gör vi några förändringar runt damstaben redan nu.

Sportgruppen för damlaget behöver förstärkning och vår sportchef Patrik Cederfors får nu hjälp kring att rekrytera spelare av Kim Focic som tidigare varit huvudtränare för damerna. Kim tar nu en roll i sportgruppen och som scout på damsidan. Nicholas Plikas tar över rollen som huvudtränare i nära samarbete med Maegan Doyle, spelare och assisterande tränare, Jennie Husu, fystränare och Jonas Nilsson, målvaktstränare.

Förutom att Kim med sin erfarenhet av att bygga lag stärker sportgruppen, kommer också Jonas Thern att finnas som mentor åt den nya ledarstaben. Jonas ska med sin gedigna spelar- och tränarerfarenhet stötta teamet både i ledarskap och träningsupplägg.

Klubben ser fram emot ett fortsatt starkt damlag både här och nu, samt på längre sikt.

IFK Värnamo