Nyheter

Frank Junior Adjei förlänger kontraktet med IFK Värnamo

PUBLICERAD 1 SEPTEMBER 2023

Frank Junior Adjei förlänger kontraktet med IFK Värnamo

Frank Junior Adjei anslöt till oss under sommaren 2022. Han tecknade då ett treårsavtal som löper ut sommaren 2025. Nu står det dock klart att den 19-årige Ghananen förlänger sitt kontrakt med IFK Värnamo över säsongen 2026.

Den flyfotade mittfältaren anslöt från Bibiani Gold Stars FC där han svarade för 14 framträdanden i Ghanas högstaliga. Innan han lämnade den afrikanska kontinenten hade han noterats för ett mål från sin mittfältsposition. Sedan han anslöt till de vitblåa från Finnvedsvallen så har Frank mäktat med 5 framträdanden i Allsvenskan och 2 i Svenska Cupen.

Enes Ahmetovic, Sportchef

Frank har under sin period i klubben vuxit både som person och som spelare. Det har varit väldigt roligt att få följa hans utveckling och fortsätter han på den inslagna vägen så har han potential att gå väldigt långt.

Det glädjer mig att se hur en ung kille som Frank är beredd att göra allt varje dag för att bli bättre. Den mentaliteten tillsammans med hans skicklighet och smartness, bäddar för en fortsatt fin utvecklingskurva. Det ska bli kul att fortsätta se honom i våra färger på Finnvedsvallen och vi gläds såklart åt att vi fortsätter förlänga med våra yngre, men ack så skickliga förmågor.

Frank Junior Adjei

Jag är väldigt glad att jag har förlängt mitt avtal med denna härliga klubb, IFK Värnamo. Jag har känt mig som hemma sedan dag ett tack vare den fantastiska atmosfären i föreningen. Jag vill tacka alla i IFK Värnamo, personal, ledare och lagkamrater för att ni ger mig chansen att utvecklas som ung spelare.

Jag vill också rikta ett stort tack till våra supportrar som verkligen är där för oss i ur och skur. Jag lovar att jag ska fortsätta jobba hårt för att göra er glada och nöjda.

Missa inte paketerbjudandet till morgondagens matcher