Nyheter

Save the Date – IFK Värnamos Årsfest den 18 november!

PUBLICERAD 11 OKTOBER 2023

Save the Date – IFK Värnamos Årsfest den 18 november!

Spänningen är i luften när vi närmar oss årets mest efterlängtade kväll – IFK Värnamos Årsfest 2023! Markerera era kalendrar och gör er redo för en kväll fylld av spänning, glam och oväntade överraskningar. Den 18 november kommer vårt älskade lag att hyllas!

Utmärkelser och Heder för Våra Hjältar

Vi kommer att ära våra fantastiska spelare på herr- och damsidan för deras otroliga insatser under säsongen. Vem kommer att ta hem priset för Årets Spelare? Vem har gjort det mest minnesvärda målet? Detta är bara några av de frågor som kommer besvaras under kvällen. Ta del av ögonblicket när våra hjältar blir krönta och deras prestationer firas!

Mer detaljerad information om plats, tid och andra spännande detaljer kommer att delges er inom kort. Men för nu, se till att ni har den 18 november bokad och klar i era kalendrar. Ni vill inte missa denna kväll!

Tills dess, låt oss tillsammans räkna ner dagarna till IFK Värnamos Årsfest 2023. Det kommer bli en natt att minnas och vi ser fram emot att fira med er alla!

Med spänd förväntan och fotbollskärlek!

Tillsammans är vi IFK Värnamo